Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Dalan Liyane, Hendra Kumbara

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Dalan Liyane, Hendra Kumbara (Versi Sederhana)

Intro : F..G..C Em Am -A
Dm..G..C..
.
C G C
Sopo seng kuat nandang kahanan
Am A Dm
sopo seng ora kroso kelangan
F G Em
ditinggal pas sayang sayange
A Dm
pas lagi jeru jerune
G C
kowe milih dalan liyane..




.
Int. Fm C
.
C
Sopo seng kuat ditinggal lungo
Am A Dm
sopo seng atine ora loro
F G Em
kenangan sing wis tak lakoni
A Dm
tak simpen neng njero ati
G C
dewe wes ra dadi siji..
.
Reff:
F
Yowes ben tak lakoni nganti
G
sak kuat kuate ati
C
pesenku mung siji
Em Am
seng ngati-ati..
A Dm
isoku mung mendem..
G
esuk tekan sonten
C
mergo sadar diri kulo
C
dudu sinten sinten..
.
F
Yowes ben mung tak pendem roso
G
seng ono neng njero dodo
C
tetep tak dongakno
Em Am
mugo urip mulyo..
A Dm
isoku mung nyuwun
G
mugo ora getun
C
cekap semanten maturnuwun..
.
Musik : F..G..C Em Am -A
Dm..G..C..
.
Reff:
F
Yowes ben tak lakoni nganti
G
sak kuat kuate ati
C
pesenku mung siji
Em Am
seng ngati-ati..
A Dm
isoku mung mendem..
G
esuk tekan sonten
C
mergo sadar diri kulo
C
dudu sinten sinten..
.
F
Yowes ben mung tak pendem roso
G
seng ono neng njero dodo
C
tetep tak dongakno
Em Am
mugo urip mulyo..
A Dm
isoku mung nyuwun
G
mugo ora getun
C
cekap semanten maturnuwun..
Am A Dm
.. isoku mung nyuwun
G
mugo ora getun
C
cekap semanten maturnuwun.

0 Response to "Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Dalan Liyane, Hendra Kumbara "

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel